Hotel-Restaurant De Kempen in ReuselGelegen in het hart van de Brabantse Kempen

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel

Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen is een modern hotel dat is gelegen op een prachtige locatie in het hart van de Brabantse Kempen, midden op de grens van Nederland en België, aan een doorgaande weg in het dorpje Reusel. De streek De Kempen staat bekend om zijn bosrijke natuurgebieden waar naar hartenlust gewandeld en gefietst kan worden.

Duurzaam pand

Dit gezellige hotel is bijzonder duurzaam gebouwd. Zo is het dak geheel voorzien van zonnepanelen die het gehele hotel voorzien van warm water. In en rondom het hotel geniet u van ontspannende faciliteiten zoals een à la carte restaurant, lounge met open haard en royaal terras.

Fiets- en wandelparadijs

De Brabantse Kempen is werkelijk een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers. Het hotel staat dan ook bekend als een echt fietscafé. Het gebied beschikt over een ruim netwerk aan fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes leiden. Naast haar talrijke natuur is het gebied geliefd om haar gezellige Brabantse dorpjes. Zo vindt u er acht dorpen, die bekend staan onder de naam; Acht zaligheden.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.