Hotel-Restaurant De Kempen in ReuselGelegen in het hart van de Brabantse Kempen

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Genieten aan de Belgische grens

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen. Het hotel is prachtig gelegen in het hart van De Brabantse Kempen en bevindt zich op de grens van Nederland en België.

  • Modern en duurzaam hotel
  • Gezellig à la carte restaurant
  • Gelegen in het hart van De Brabantse Kempen
  • Ultieme uitvalsbasis voor fiets- en wandelliefhebbers

Comfortabel verblijf

Tijdens een verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen bent u verzekerd van een onbezorgd verblijf. Zo kunt u compleet ontspannen na een fiets- of wandeltocht in het à la carte restaurant of de lounge met open haard. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het royale terras. Ook voor een zakelijke overnachting is het hotel uitermate geschikt.

Prachtige omgeving

De Brabantse Kempen is een werkelijk paradijs voor prachtige tochten langs flora en fauna. In deze omgeving vindt u dan ook een ruim netwerk aan fiets- en wandelroutes die u langs bijzondere plekken brengt. Bovendien vindt u in de nabije omgeving tal van gezellige Brabantse dorpjes.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Restaurant Kempen in Reusel

Genieten in hotel De Kempen

Het hotel biedt verschillende faciliteiten waar u als gast gebruik van kunt maken. Zo beschikt het hotel over een restaurant, bar en een terras. Ook kunt u er fietsen en E-bikes huren.

Faciliteiten

Omgeving De Kempen

Ontdek De Kempen en omgeving

De streek De Kempen staat bekend om zijn bosrijke natuurgebieden waar gewandeld en gefietst kan worden. Het hotel vormt daar dan ook een perfecte uitvalsbasis voor. Een uitstapje naar de steden Tilburg, Eindhoven of Antwerpen is vanuit het hotel ook zo gemaakt.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.